Wednesday, October 31, 2007

Happy birthday..?


Σκέψεις, σκέψεις, σκέψεις...!διάβαζα το ποστ της ζουζούς και αναρωτιόμουν για τους ανθρώπους που έρχονται και φεύγουν...
Σήμερα έχει γενέθλια μια κοπέλα με την οποία είμασταν αχώριστες!Φίλες απο παλιά, βουνά, θάλασσες, αλητίες, γέλια, συζήτήσεις, καθημερινότητα, όλα μαζί!
και τώρα...
ούτε μύνημα..για κανένα λόγο!
πόσο παράξενο, αν κάποιος ερχόταν και μου το έλεγε πριν απο κάποια χρόνια θα τον έβριζα..κ όμως έγινε...γίνεται!
κ το κάνω εγώ!
ναι την θυμήθηκα και δεν της έστειλα ούτε ένα μύνημα..
σε μερικές περιπτώσεις πιστεύω πως το να δίνεις απλά το παρόν, για λόγους ευγένειας δεν είναι και το σωστό. κάποτε έλεγα πως πρέπει έστω για το τυπικό του θέματος, να στέλνεις τις καλές σου ευχές, σε γενέθλια και γιορτες. Πλέον όμως όχι..
Αφού δεν υπάρχεις στη ζωή μου, έχουμε πλέον αλλάξει ζωές, έχουμε τραβήξει άλλους δρόμους, έχουν ειπωθεί πολλά, έχω πει πολλά και ξέρω πως και η άλλη πλευρά έχει πει πολλά, να κάνω τι?
να το παίξω τρελίτσα και να στείλω ένα μύνημα τυπικό έτσι απλά?
για να μην είναι πλέον στη ζωή μου πάει να πει πως κάποια στιγμή η φιλία μας έκανε τον κύκλο της. κ όταν ειδικά έχω νιώσει αδικημένη και ριγμένη απο τη συμπεριφορά της απέναντί μου, δεν υπάρχει λόγος να έχει και τις ευχές μου..!
Όλα αυτά σε αντίθεση με έναν άλλο άνθρωπο που επίσης έχει γενέθλια σήμερα, τον οποίο έχω να δω πάνω απο τρια χρόνια και όμως κάθε χρόνο τον θυμάμαι...και χαίρομαι που έχουμε έστω και αυτή την επικοινωνία.!Γιατί αυτός παρόλο που έχουν περάσει τα χρόνια το 3έρω πως με αγαπάει και με νοιάζεται πραγματικά και εκτιμάει όλα όσα ζήσαμε μαζί!!
Αυτά!

Monday, October 29, 2007

Ένα "ούφ"...!


Ξύπνησα με ένα "ούφ" σήμερα...
λίγο ο καιρός, λίγο η διάθεση...λίγο απ όλα..!
όλη μέρα είχα μέσα μου αυτό το "ούφ"...
καθόμουν απέναντι απο την παραλία...-που επιτέλους βλέπω μετά απο μήνες, έφυγε ο τοίχος απο μπροστά...!- έπινα τη μπύρα μου...και μόλις έμενα λίγο μόνη, με φανταζόμουν να κολυμπάω μέσα στο θερμαϊκό -μπλίαχ- να κάνω ελέυθερο, ήπτιο, ανάσκελα, να κάνω βουτιές και να αράζω κοιτώντας τον μαύρο ουρανό...
Ένα "ούφ", γιατί τίποτα δεν γίνεται, τίποτα δεν αλλάζει, όλα είναι τα ίδια και όλα είναι ήρεμα. Και για να χαλάσω αυτή την ηρεμία, σκέφτομαι μαλακίες, παιδεύω το μυαλό μου με ανούσια πράγματα. μάλλον τα λέω για να τα ακούσω κ εγω μου φαίνεται...γιατί όταν τα σκέφτομαι δεν μου φαίνονται κ τόσο ανούσια...και τα προτιμώ απο την ηρεμία του κεφαλιού μου.
Δεν είναι δυνατόν να σκέφτομαι ένα φάντασμα...έναν άν8ρωπο που δεν υπάρχει, που δεν μου δίνει σημάδια ζωής, σημάδια για να έχω λόγο και δικαίωμα να τον σκέφτομαι..
έναν άνθρωπο που μου έχει δείξει ξεκάθαρα τι θέλει απο εμένα και ακόμα πιο ξεκάθαρα τι δεν θέλει απο εμένα. πως γίνεται να κολλάω με αυτούς τους ανθρώπους..
Εγώ, τι θέλω απο αυτόν...?
Όσο μου αφαιρεί το δικαίωμα να τον σκέφτομαι, τόσο δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλω...!
ένα μπέρδεμα, ένα κουβάρι..."είναι απλά τα πράγματα"
έσυ δεν μου είπες να περνάμε καλά..?
έσυ δεν χάθηκες?
έσυ τώρα μη ζητάς παραπάνω εξηγήσεις..!
και δεν ζητάω.
αλήθεια
Ουφ...
άλλα πώς γίνεται να τον σκέφτομαι
πως θα γίνει να μην τον σκέφτομαι
Ουφ...
έχω φτιάξει μέσα στο μυαλό μου αυτό που θα ήθελα να ήταν και το ζητάω λες και είναι πραγματικό?
Ουφ...
τόση μοναξιά ώρες ώρες...
όλα να καταλήγουν εκεί...
αλλά άυριο θα έχει φύγει αυτό το ουφ...όχι όλα τα άλλα, απλά δεν θα φαντάζουν τόσο μεγάλα και μελαγχολικά μέσα στο κεφάλι μου.
που και να μην περνούσα καλά κυριακάτικά...απο τις καλύτερες κυριακές θα έλεγα..!

υγ: η φωτο είναι κλεμένη απο έναν γνωστό μου. τον ευχαριστώ και συγγνώμη για την κλεψιά αλλά είναι πραγματικά υπέροχη.

Friday, October 26, 2007

αδσλ...!


k η ζωή κυλούσε ήρεμα και ήσυχα και όμορφα και άσχημα και βαρετά και πάλι όμορφα. Ο ήρωας πήρε τα πάνω του με την Adsl και την έχει ψωνίσει. Γουστάρει τρελά...εμένα να δεις...δεν 3εκουνιέμαι απο μπροστά του...τον αγαπώ!
Προχ8ές παραλίγο να είμαι 8ύμα ενος τροχαίου στον περιφερειακό...μου σκάει ο δίπλα πάνω μου-μάλλον για να αλλάξει λωρίδα- δεν με είδε όπως φαίνεται..!8α ήμουν κ εγώ ένα απο αυτά τα ατυχήματα, (μπορεί και απλά μια στάθμευση στα δεξιά με αλάρμ) που μπλοκάρει τον περιφερειακό κ ταλαιπωρεί πλήθος κόσμου. Δεν είναι κ απλό πράγμα να 8ες να φτάσεις καλαμαριά και να συναντάς μποτιλιάρισμα στην ευκαρπία...δεν παλεύται..απλά..!
Στο σχολείο έρχεται ένα κοριτσάκι με μια φυσικότητα και μου λεει: κυρια..ο Ιάκωβος είναι ψευδός......
^%^%$@#@^%&*τότε εγώ κοιτάω τον Ιάκωβο, χτυπάω το χέρι στην έδρα για να έχω την προσοχή όλων των παιδιών και τους ανακοινώνω γελώντας φωναχτά : παιδιά ο ιάκωβος είναι ψευδος...!χχααχαχαχααχαχαχ...^$&*$*%^$(*&%(*)^($@##$$#@!@#!
....κοίταξα λοιπόν το κοριτσάκι και του είπα πως δεν πειράζει που ο Ιάκωβος είναι ψευδός και να κάτσει πάλι στη θέση του.
...πειράζει όμως που κάνει φασαρία ο Ιάκωβος και μου σπάει τα νεύρα..!
Σύγχρονες διδακτικές προσεγγίσεις για την ανάπτυξη κριτικής δημιουργικής σκέψης!
καλά είναι στη θεωρία. Στην πράξη τι να πρωτοκάνεις...να διατηρήσεις ησυχία στην τάξη, να προσελκύσεις το ενδιαφέρον και την προσοχή τους, να αναπτύξεις την κριτική και δημιουργική σκέψη τους, την ώρα που μιλάνε τα υπόλοιπα στην τάξη...
anyway
γαμώ στο διατηρητέο την τρίτη που έπαιζε ο dj Blend. Ωραίες μουσικές και πολύ κέφι...κ όλα αυτά μέρα τρίτη..!ούτε κίνηση, ούτε μπιτιλιάρισμα, ούτε πανικός..!