Sunday, December 2, 2007

she'll come...she'll go..!



Κάποιες στιγμές εύχομαι η λογοτεχνική μου έκφραση να μου επέτρεπε να εκφράσω καλύτερα αυτά που νιώθω..!
anyway...
Όταν ξέρεις πως κάτι είναι κακό, συνήθως το αποφεύγεις..μένεις μακρυά του. Όταν δεν μπορείς να κρατηθείς, συνήθως πέφτεις στην παγίδα και το κάνεις..
Όταν όμως μπορείς να κρατηθείς και είσαι πλήρως συνειδητοποιημένος για τη μαλακία που θα κάνεις, πώς γίνεται να την κάνεις...
Να πλησιάζεις, να μην σκέφτεσαι τίποτα, απλά να είσαι αποφασισμένος να το κάνεις. Ανάβεις ένα τσιγάρο και πάς..και μετά νιώθεις ένα κενό...λές και δεν έγινε τίποτα..δεν σου αρέσει, δεν σε εκφράζει, αλλά το έχεις ξαναδεί το έργο..
Πλέον δεν σπάς το κεφάλι σου με μαλακίες, δεν περιμένεις τίποτα γιατί απλά έχεις συμβιβαστεί...πόσο ενοχλητική λέξη...κι όμως το κάνεις...
Γιατί όμως να το κάνεις..?
γιατί δεν έχεις με κάτι καλύτερο να ασχοληθείς..?
τα ξέρεις αυτά, τα έχεις πει χίλιες φορές στον εαυτό σου. κ όμως κρυφά μέσα σου έχεις μια μικρή μικρή ελπίδα πως ίσως κάτι αλλάξει αυτή τη φορά. Δεν είναι απαραίτητα αυτό που θές, μπορεί απλά να ικανοποιήσει τον εγωισμό σου, επιτέλους...
κ πάλι αυτό το γαμω ουφ...
πως γίνεται κάποιοι άνθρωποι να σου γαμάνε τα συναισθήματα, να σου χαλάνε την όμορφη και αγνή εικόνα που έχεις για την αγάπη, τον έρωτα..την επικοινωνία...!
κ να είσαι ΚΑΙ εσύ που τα προκαλείς όλα αυτά γιατί, πολύ απλά, δεν φεύγεις!
γιατί για να είσαι ακόμα εκεί σημαίνει πως τα θες και τα παθαίνεις..είσαι κ εσύ ένα ζώο χωρίς συναισθήματα, που ικανοποιεί μόνο τη στιγμιαία απόλαυση που στην τελική δεν του λέει και τίποτα...

7 comments:

If...ιγένεια said...

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί οι άνθρωποι κάνουν πράγματα που στην ουσία δεν θέλουν.. Αν ξέρεις εξ αρχής ότι είναι μαλακία και ότι δεν θα σου προσφέρει κάτι γιατί? Για το γαμώ το?

Sotona Dos said...

γιατι μας γοητευει?
γιατι θελουμε να ζησουμε τη στιγμη?
γιατι θελουμε να ξεφυγουμε?
γιατι βαριομαστε?

γιατι ισως ολοι μας το κανουμε?

...αναλογα με την περιπτωση
δεν ειναι μονο οι παραπανω λογοι

ειναι επιθυμιες?

Οπως βλεπεις και εγω με ερωτηματα απανταω μαλλον ειναι πολυπλοκο...

thanasis said...

Έχεις πιάσει το νόημα της ανθρώπινης ψυχολογίας πιστεύω...Το κάνεις γιατι πιστεύεις ότι κάτι μπορεί να αλλάξει την επόμενη φορά...ο άλλος λογός,νομίζω, είναι γιατί δεν θέλεις να μείνεις με την απορία του "Τι θα συνέβαινε αν..."

Η πιο δισκεδαστική έκφραση που είχα ακούσει σε μια λίγο μπερδεμένη, από συναισθήματα, περίοδο της ζωής μου ήταν η εξής:" Ο θεός συγχωρεί τις αμαρτίες και όχι τις μαλακίες!"

Καλή σου μέρα...

iro* said...

an exeis kanei afto pou nomizw...
eimai sigouri oti exeis kanei afto pou nomizw!!!!! den eisai na se afinw moni sou esena.. oxi, oxi!!! tou xronou tha se parw mazi mou!!!! vlaka!!!
kalimera... (poly ilio edw re filenada!! :):):) )
***

Naty! said...

if..ιγένεια...μάλλον τα ερωτήματα του stereotype και ένα τσούρμο απο ερωτηματικά μπορούν να απαντήσουν..

stereotype...

thanasi...το θέμα είναι (κ εκεί εκνευρίζομαι με τον εαυτό μου πιο πολύ) πως όλα αυτά είναι πλέον πολύ προβλέψιμα..μάλιστα έχω ήδη προβλέψει και τις επόμενες κινήσεις..και είμαι σχεδόν σίγουρη πως έτσι θα γίνουν τα πράγματα!
κουράζει πολύ όλο αυτό...
Είναι μάλλον μέχρι να φτάσω τα όριά μου, τα οποία πλησιάζω απειλητικά!Καλως ήρθες!

ζουζου μου...τώρα έχουμε να ασχολούμαστε με την κλήση...
μεγιά το σπιτάκι...του χρόνου με δυο δωμάτιο, ένα για μένα παρακαλώ!!!
Σε φιλώ!

thanasis said...

Αυτό που φταίει ίσως (και δεν βγάζω τον εαυτό μου απ'έξω) είναι ότι μα΄λλον του δίνουμε περισσότερο σημασία από όσο πρέπει...

Naty! said...

θα συμφωνήσω μαζί σου thanasis...